2016. január 3., vasárnap

Újévi fotók



Idén igazi (ami tényleg karácsonykor készült) karácsonyi családi fotó nem készült, Szenteste napján nem is voltunk itthon, másnap Tibi nővérééknél...mindkét családdal elkövettünk családi képet, szóval nagyon nem igyekeztünk, hogy négyeskés fotó is készüljön. Napirenden volt folyamatosan, ám egyre csak tologattuk, a gyerekek sem voltak benne partnerek. Végül a téli szünet utolsó napján, ma délután összetereltük a bandát és egy nagy tábla Milka csokit lóbálva biztattuk a gyerekeket az együttműködésre. 


Hát kérem, ez lett a legjobb fotóm Zalánnal. Mindenáron egy almába harapván kívánta magát megörökíteni, a kreatív kölke! De legalább egyformán csíkosak vagyunk....Na igen, eszembe sem jutott kiöltözni, csak úgy készülek a képek, ahogy éppen otthon talált bennünket a kameralencse. Rékának felajánlottam, hogy csinibe öltözhet, nem óhajtott élni a lehetőséggel....Meg is lepődtem volna, ha kirittyenti magát. Ő, akinek 100 leggingse van....



Legjobb és az egyetlen Rékás képem



Idén igazán jó fotó nem készült, nem volt türelmük a többieknek kivárni. Mondjuk, ezen pl. talán egyedül Réka néz ki jól, Zalán éppen felpattant apja öléből, ki tudja milyen megfontolásból...


Ez a kép sikerült volna a legjobban, ha nem vágok hülye pofát!


Itt aztán volt jókedv vastagon. Tibinek éppen 10 másodperce volt mellém csüccsenni...ez a 10 másodperc önmagában fülig szalasztotta a szánkat, nem kellett erőlködni.




Ó, végülis ez is egész jó kép lett...



Vagy ez?

Emlékeztetőül, hogy is volt 2010-ben...Tibinek az a robbantott feje, mindig nevetünk rajta. Zalán pedig bizonyítja, hogy ő is volt fél éves, pedig fene se hinné! Rékát kicserélték, kaptunk egy hosszú combú 8 évest. Én meg...hát már akkor sem gondoltam, hogy a karácsonyi fotózáshoz normálisabban is fel lehet öltözni. :) 

Egyébként emlékszem jól erre a karácsonyra, talán életem egyik legszebb ünnepe volt. Először négyesben...Minden olyan volt, mint  a mesében! 



4 megjegyzés:

  1. A mostani sorozat utolsó három darabja olyan vidám... Falra kívánkozik valamelyik. :-)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon jók lettek - az idén nálunk kimaradt (de a héten áll még a karácsonyfa, még pótolhatjuk). Az 5 évvel ezelőtti fotót nézve : megdöbbentő milyen sokat változtak a gyerekek - ti meg szinte semmit :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pótoljátok, ha össze tudod terelni a bandát! :))

      Törlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!