2012. augusztus 6., hétfő

Jelek jönnek...

Finoman szólva is csőstül. 

A téma: szobatisztaság.

Az utóbbi pár napban nincs pelenka Zalánon egyáltalán. Talán ma a harmadik, amikor nincs. Mármint  csak akkor, ha itthon vagyunk. Álmélkodva figyelem, ahogy ez a kisember lassan szobatisztává válik. Nyösztetés és nyaggatás nélkül, magától. Olyan hirtelen és ügyesen.....Nem szoktam sűrűn érdeklődni, van e pisi, van e kaka. Egy ideje már nem. A bili szem előtt van, ha szükség van rá, beletermel Zalán ösztönzés nélkül is. Ha nem oda, akkor a vécébe. Aztán lehúzza, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Végül bezsebeli, hogy agya-főbe dicsérjük. :)

Ma úgy esett, hogy pelenka nélkül aludt el az ágyában, nem került semmi oda nem illő. Amikor felébredt, kisvártatva ment a bilihez és belepisilt. Olyan könnyedén, okosan csinálja, magától érthetődőn, önállóan....

Valamiért azt hittem, bevallom, ez a nyár nem a miénk lesz, legalábbis ami a szobatisztaságot illeti és bár még az is lehet, hogy Zalán meggondolja magát, és hátraarcot mutat be....de valamiért azt hiszem, nagyon jó úton jár, hogy hamarosan pelenkamentes legyen. 

De hogy milyen váratlanul...hirtelen....könnyedén....észrevétlenül! És máris?? És...és.....és egyáltalán....



3 megjegyzés:

  1. De ügyes! :) Maradjon ez így... :) Még ha ettől hirtelen nagyon nagyfiú lesz is. :)

    VálaszTörlés
  2. Ügyes!:) Úgy van ez ahogy már korábban is írtad egyszer Ha egyszer megérik rá a gyerek akkor egy-kettőre szobatiszta lesz minden erőltetés nélkül! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!