2017. január 18., szerda

A sportoló


Kértem a szakosztálytól igazolást, hogy a mindennapos testnevelés két órája alól felmentés kapjon Réka. Időközben kiderült, hogy Réka nem is két atlétikára jár, hanem csak egyre.  A másik opciós a tánc, de azt a világért le nem adná (sajnos.) Anya (azaz én) annyira képben van.... Valamikor ezt már leegyeztettem Rékával, csak mint annyi mindent, ezt is elfelejtettem. Úgyhogy sok hűhő és talán, mondom talán a szerdai atlétika óra (amit egyébként szeret nagyon) a múlté. De ezek után azon sem jövök izgalomba, ha csak ősztől ....

Azt írták: Igazolom, hogy alább megnevezett sportolónk a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskolában edz és versenyez. Neve....Születési hely és idő....anya neve: ez vagyok én, hahaha.....
Sportága: Vívás, Szakosztálya: Vívó szakosztály, Edzője: .....
Edzéseinek ideje: .... Azért jó volt olvasni, hogy sportol valamit a csaj. Maradjon is így, szeresse így még sok évig.
Szóval van itt minden, rajziskola (sulis rajzszakkör pénteken 4 órában), zeneiskola heti 3 óra, sportiskola heti 4....
Ma vége lett a félévnek, bizonyítványosztás jövő pénteken.

De még addig Zalánnal Törpsuli is lesz. Kedden 16-18 között ismerkedés a sulival...Kíváncsi leszek, mennyire csillog majd Zalán szeme. 

2 megjegyzés:

  1. JAj, hat ezt mindig jo olvasni, hogy mas sincs olyan kepben hogy akkor a gyerek mit is meg hogy is meg akkor melyik nap.... ma pl bekuldtem TAmast a tekerojevel, hogy Zsofi enek orajan majd tekerozhet. De Zsofinak ma nem is volt enek oraja....hanem rajz....dehat muszaj az igazgatonak mind a harom gyerekem enekorajat mas napra tenni??? :))
    Szep hetveget, pihenjetek, ratok is ratok fer... --a.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hát egy iskolás gyerekkel még mindig könnyebb, mint hárommal. :) Egyébként meg rajzon is lehetett volna tekerőzni, ő lett volna a modell. :)

      Törlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!