2014. december 18., csütörtök

Irigykedős



Rékáéknál ma van az utolsó "igazi" tanítási nap. Ami azért jó, mert ma alig sikerült újraélesztenem, hogy Tibi iskolába vigye. Nagyon fáradt. No nem azért, mert kemény a suli az Első Bében, óh, nem, hisz bő egy hete nem is ír itthon házit....Tegnap hazahozott három 100%-os olvasás felmérőt is (itt konkrétan olvasni kellett.) Hanem mert már nagyon szünetet érez és este 10 előtt nem lehet ágyba dugni.
 
Holnap ünneplőben kell menni, iskolai egyenruhástul (kendő és kitűző, sötét alj, fehér felső). Már nem lesz tanítás, még torna sem, helyette 10 órától megtekintik a másodikosok ünnepi műsorát a tornateremben, megebédelnek idillien, majd az eredményes első néhány hónapot megkoronázva (két hét van hátra egyébként mindössze félévig) gyerekpezsgővel koccintanak. A szülők indítványozták ezt osztálypénzből és jó ötletnek tartottuk. ÉN gondolatban továbbmentem, elképzeltem, ahogy mi, szülők, jégerrel tesszük ugyanazt....Mert megérdemeljük...
 
1 óra után pedig hivatalosan is kitör a téli szünet és bő két hétig az iskola felé sem kell menni. Hogy én mennyire irigylem ezt a Réka lányt, nem tudom elmondani. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!